De Klussenier John van de Pol

De Klussenier John van de Pol
De Klussenier John van de Pol

Medelsestraat 57A
4005 VB Tiel

Dien uw aanvraag in »

0344 68 10 57
06 4234 0204
j.vandepol@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 11062457

Even voorstellen

Ik ben John van de Pol, in 1966 geboren in Geldermalsen en woon in Tiel. Ik ben in de loop van de jaren, voordat ik Klussenier werd, als stratenmaker werkzaam geweest en heb bij diverse bouwbedrijven en aannemersbedrijven gewerkt. Zo heb ik mij kunnen ontplooien tot een zeer veelzijdig en ervaren vakman.

Bij mij kunt u terecht voor metselwerk, straatwerk, tegelwerk, timmerwerk, een nieuwe badkamer, voor onderhoud, elektra, keukens, riolering, en nog vele andere werkzaamheden van groot tot klein.
Voor mij betekent een opdracht niet alleen werk, maar ook Kwaliteit, Levendigheid, Uitdaging en Samenspel.

Kwaliteit. Voor elke opdracht moet er goed werk geleverd worden. Om kwaliteit te kunnen leveren, maak ik natuurlijk gebruik van de ervaring die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd. Door mijn brede ervaring sta ik in voor deze kwaliteit.

Levendigheid. Ambitie om voor mijzelf te beginnen is er altijd geweest en sinds oktober 2005 is mijn ambitie werkelijkheid geworden. Een eigen bedrijf brengt altijd veel levendigheid met zich mee. Ik ben gedreven, creatief en probeer altijd te vernieuwen. Tenslotte is elke klus maatwerk.

Uitdaging. De uitdaging heeft voor mij 2 kanten. Enerzijds mijn ambitie voor het ondernemerschap en anderzijds de dagelijks uitdaging om elke opdracht tot een goed eind te brengen, waarbij de tevredenheid van klant voorop staat.

Samenspel. Elke opdracht wordt uitvoerig met u doorgesproken om ervoor te zorgen dat uw wensen geheel duidelijk zijn. Dat is belangrijk om tot het resultaat te komen wat u voor ogen staat. Goed overleg, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zorgen voor een goed samenspel.

Voor het aanmelden van een klus, het opvragen van een vrijblijvende offerte of een advies kunt u mij mailen. Natuurlijk kunt u voor direct persoonlijk contact mij ook altijd bellen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Tiel voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Bestrating aanleggen
 
Loading...